Behandelingen

Aurelie W Skinlab biedt volgende kwalitatieve behandelingen aan: microneedling, algemene gelaatsverzorging, gelaatsverzorging + peeling, permanente make-up, lashlift + kleuring, gel color & manicure.

Maak snel je afspraak of neem contact op voor meer informatie.

enpitsu plus

Microneedling


Microneedling is een behandeling waarbij met behulp van een mechanische pen, die kleine naaldjes bevat, een aantal prikken in de huid wordt gegeven. De behandeling is geschikt voor het gelaat, de nek en het lichaam en doet de huid stralen, vermindert lijntjes en rimpels, geeft een gelijkmatigere tint, verkleint de poriën, enz. Bovendien helpt het littekens te verminderen en acne tegen te gaan. Er wordt gewerkt met de Enpitsu Plus pen waarbij de combinatie van micronaalden en elektroporatie zorgen voor een snellere en doelgerichte opname van actieve bestanddelen die leiden tot zichtbare huidverbetering.

Algemene gelaatsverzorging


Verwen je huid en ontspan door een aangename gelaatsverzorging. Met de kwaliteitsvolle en actieve producten van Utsukusy wordt de huid eerst goed gereinigd en krijgt het gelaat een peeling om dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens wordt er een serum volgens huidtype aangebracht en krijg je een deugddoende gelaatsmassage. Afsluiten doen we met een masker en een aangepaste dagcreme. Duur: +/- 60 min.

gelaatsverzorging
peeling

Gelaatsverzorging + medische peeling


Verwen je huid en ontspan door een aangename gelaatsverzorging. Met de kwaliteitsvolle en actieve producten van Utsukusy wordt de huid eerst goed gereinigd en krijgt het gelaat een medische (zure) peeling die meteen de huidtextuur zal verbeteren en een uniforme uitstraling zal geven. Vervolgens wordt er een serum volgens huidtype aangebracht en krijg je een deugddoende gelaatsmassage. Afsluiten doen we met een masker en een aangepaste dagcreme.

Permanente make-up ogen


Door middel van kleurpigmenten wordt een semi-permanent lijntje in de huid aangebracht. Kijk jij er ook naar uit om elke dag op te staan met het perfecte lijntje rond je ogen? Maak dan snel een afspraak!

Lashlift + kleuring


Geef je ogen een natuurlijke en open uitstraling! Je wimpers worden gekruld, gelift en gekleurd. Met een zichtbaar resultaat tot 6 à 8 weken. Bestendig tegen water, tranen, zweten,...

make-up ogen
gel color

Gel color


Wil jij ook een langhoudende kleur op je nagels zonder deze te beschadigen? Dan is de gelcolor van O.P.I iets voor jou. Het is een gel die voelt als een nagellak maar die tot 2 à 3 weken met een mooie glans blijft zitten zonder de natuurlijke nagel te beschadigen bij het verwijderen.

Manicure


In vorm vijlen van de nagels, nagelbadje, verzorgen van de nagelriemen, handpeeling, handmassage,...