Behandelingen

Aurelie W Skinlab biedt onder andere volgende kwalitatieve behandelingen aan: medische peeling, permanente make-up, lashlift + kleuring, medische pedicure.

Maak snel je afspraak of neem contact op voor meer informatie.

gelaatsverzorging

Medische peeling


Met de kwaliteitsvolle en actieve producten van Utsukusy wordt de huid eerst goed gereinigd en krijgt het gelaat een medische (zure) peeling die meteen de huidtextuur zal verbeteren en een uniforme uitstraling zal geven. Vervolgens wordt er een serum volgens huidtype aangebracht en wordt er afgesloten met een masker en een aangepaste dagcrème.

Permanente make-up ogen


Door middel van kleurpigmenten wordt een semi-permanent lijntje in de huid aangebracht. Kijk jij er ook naar uit om elke dag op te staan met het perfecte lijntje rond je ogen? Maak dan snel een afspraak!

Lashlift + kleuring


Geef je ogen een natuurlijke en open uitstraling! Je wimpers worden gekruld, gelift en gekleurd. Met een zichtbaar resultaat tot 6 à 8 weken. Bestendig tegen water, tranen, zweten,...

make-up ogen
pedicure

Medische pedicure


Onze voeten dragen ons lichaam heel ons leven lang en niks is dan ook lastiger dan op pijnlijke voeten te lopen. Geef je voeten de verzorging die ze verdienen!

  1. Medische pedicure: reiniging, verzorging van de nagels en nagelwallen, verzorging van eelt (drukpunten), ongemakken wegwerken, insmeren van de voeten, adviesverlening
  2. Spa pedicure: medische pedicure + voetbad, scrub, voetmasker, korte voetmassage
  3. Paraffine pedicure: spa pedicure + paraffine + ontharing voeten
  4. Deelbehandeling (eelt, eeltpit, kloven, ingegroeide nagel): behandeling van 1 probleem + eventueel verbandje (na eerste volwaardige behandeling)